Magasinering Göteborg

Magasinering i Göteborg är ett bra alternativ för de som behöver förvara sina ägodelar på ett säkert och bekvämt sätt under en period. Det kan vara till exempel när man flyttar eller när man behöver extra utrymme i hemmet eller på kontoret. På så sätt kan man undvika trånga och röriga utrymmen och istället ha tillgång till sina saker när man behöver dem. Det finns flera företag i Göteborg som erbjuder magasinering med olika storlekar och prisklasser. Det är viktigt att välja en pålitlig och säker magasineringslösning för att skydda dina ägodelar och få en trygg förvaring.

Magasinera möbler i Göteborg - 3 flyttfirmor

Om du behöver magasinera möbler under en flytt eller av andra anledningar, kan det vara bra att välja en flyttfirma som även erbjuder magasineringstjänster. Här är några professionella flyttfirmor i Göteborg som kan hjälpa dig med magasinering i Göteborg.

Västsvenska Flyttbyrån

Västsvenska Flyttbyrån erbjuder inte bara flyttstädning i Göteborg, utan de kan även hjälpa dig med magasinering av dina möbler och andra tillhörigheter. Om du behöver förvara dina saker under en kortare eller längre period, kan du lita på att Västsvenska Flyttbyrån har säkra och trygga magasin för dina ägodelar. Precis som med deras flyttstädningstjänster, tar Västsvenska Flyttbyrån också säkerheten på allvar när det kommer till magasinering. Deras magasin är utrustade med säkerhetssystem som övervakas dygnet runt för att skydda dina möbler och tillhörigheter.

Kom till Västsvenska Flyttbyrån

Erixon Flytt

Funderar du på att magasinera dina möbler och andra tillhörigheter i Göteborg? Då kan du vända dig till Erixon Flytt. De har säkra och trygga magasin för förvaring av dina ägodelar under kortare eller längre perioder. Du kan lita på att Erixon Flytt tar hand om dina ägodelar och att de alltid behandlas med största omsorg. Oavsett om du behöver magasinera dina möbler under en kortare eller längre period, kan du vara säker på att de är i goda händer med Erixon Flytt.

Kom till Erixon Flytt

Ericsson Flytt

När du behöver magasinera dina möbler i Göteborg, kan du lita på Erixon Flytt. De erbjuder säkra och trygga magasin för förvaring av dina ägodelar under kortare eller längre perioder. Deras höga standard av säkerhetssystem och säkerhetsrutiner garanterar att dina möbler och tillhörigheter skyddas från skador och stöld. Erixon Flytt förstår att dina möbler är viktiga för dig och att du vill ha dem i samma skick som när du lämnade dem. Därför tar de hand om dina ägodelar med största omsorg och behandlar dem som om de vore sina egna.

Kom till Ericsson Flytt

Magasinering Göteborg pris

Priset för magasinering ligger på cirka 500-1000 kr per månad för en mindre magasin, medan en större magasin kan kosta upp till 2000 kr per månad eller mer. Kontakta gärna företagen direkt för att få en mer exakt prisuppgift baserat på dina specifika behov. Priset kan bland annat bero på hur länge du behöver magasinera dina möbler och vilket företag du väljer.

4 tips till dig som vill magasinera möbler

Här är fyra tips till dig som vill magasinera dina möbler:

1. Planera i förväg

Innan du bestämmer dig för att magasinera dina möbler, se till att planera i förväg. Bestäm hur länge du behöver magasinera dem och välj det företag som passar dina behov och budget bäst.

2. Förbered dina möbler

Se till att rengöra och förbereda dina möbler för magasinering. Ta bort eventuella lösa delar, packa dem noggrant och skydda dem med filtar och plast.

3. Kontrollera försäkringen

Innan du magasinerar dina möbler, se till att dubbelkolla att de är försäkrade för eventuella skador eller förlust under tiden de är i magasinet.

4. Gör en inventering

För att hålla koll på dina möbler och vara säker på att inget saknas när du tar dem ur magasinet, gör en inventering av allt du lämnar in. Märk föremålen på ett tydligt sätt och se till att ha en kopia av listan för dig själv.