Flyttstädning i Stockholm

Flyttstädning i Stockholm är en ofta förbisedd del av flyttprocessen. Det är en noggrann och arbetsam uppgift som kräver tid, ansträngning och expertis. Men du behöver inte ta på dig denna belastning själv. Oavsett om du flyttar från en lägenhet eller en villa, och oavsett hur många eller få kvadratmeter du har, finns det professionella flyttstädningsföretag som kan ta hand om allt åt dig. De ser till att ditt gamla hem eller kontor är skinande rent och redo för nästa hyresgäst eller ägare.

Företag med flyttstädning i Stockholm

Det finns flera professionella företag som erbjuder flyttstädning i Stockholm, både när du flyttar privat eller om ditt företag ska byta kontor. Här följer två företag som vi rekommenderar för flyttstäd.

Rent Hus Stockholm

Rent Hus Stockholm är ett företag som är specialister på flyttstädning i Stockholm för privatpersoner. De förstår vikten av att lämna ditt gamla hem i bästa möjliga skick. Deras tjänster inkluderar städning av alla rum, inklusive kök, badrum, fönster och golv. De erbjuder även städgaranti. Det är en garanti som innebär att om du inte är nöjd med städningen, kommer de tillbaka och rättar till det. I deras flyttstäd ingår alltid dammtorkning, rengöring och fönsterputsning för samtliga rum.

Rent Hus Stockholm är kända för sin noggrannhet och sitt engagemang som ofta överträffar kundernas förväntningar. De har ett team av erfarna städare som är utbildade i de senaste städteknikerna och använder miljövänliga rengöringsprodukter för att säkerställa rena hem.

Kom till Rent Hus Stockholm

SOL Facility Services

SOL Facility Services erbjuder flyttstädning för kontor där de noggrant följer en checklista som säkerställer att allt blir rent ner till minsta detalj vid flytten. De har en speciell kampanj där kunder som anlitar dem för städning vid kontorsflytt och ytterligare en tjänst får en tredje tjänst, som en fruktkorg, utan extra kostnad. De strävar efter att göra processen att vara kund så enkel och fördelaktig som möjligt.

SOL riktar sig till företag och är kända för sin professionalism och sitt noggranna arbete. De har ett kunnigt team av erfarna städare som är utbildade i de senaste städteknikerna och använder miljövänliga rengöringsprodukter.

Kom till SOL Facility Services

Varför välja dessa företag?

Båda företagen är kända för sina låga priser, höga standard och tydliga kommunikation.

Rent hus Stockholm och SOL erbjuder en rad städtjänster som exempelvis flyttstädning, hemstädning, kontorsstädning, trappstädning och dödsbostädning. Så är ni nöjda med deras flyttstädning är det enkelt att koppla på fler tjänster framöver.

De har ett brett utbud av städtjänster och kan hjälpa dig oavsett storleken på din flytt. Deras långa erfarenhet av flyttstädning ger väldigt goda chanser att städinspektionen (om en sådan görs) flyter på utan anmärkningar.

Vad är inkluderat i tjänsten?

De flesta flyttstädningsföretag erbjuder en rad olika tjänster som ingår i deras fasta pris. Detta kan inkludera:

  • Dammsugning av alla golv och textilier
  • Fönsterputsning
  • Tvätt av alla ytor, inklusive väggar och tak
  • Rengöring av ugn, kylskåp och andra vitvaror
  • Avkalkning av kakel och sanitetsporslin i badrummet
  • Borttagning av fläckar och märken på väggarna

Fasta priser ger hemfrid och sinnesro

Att veta att ditt gamla hem kommer att städas professionellt ger inte bara hemfrid utan också sinnesro. Fasta priser är ett utmärkt sätt att undvika oväntade kostnader, och när det kombineras med en kvalitetsgaranti vet du att du kommer få valuta för pengarna. Vissa företag går ett steg längre och erbjuder en 14 dagars garanti. Det innebär att om du eller den nya ägaren inte är nöjd med städningen, kommer de att återvända och rätta till det inom 14 dagar utan extra kostnad.

Kollektivavtal ger en trygg städning

När du väljer ett flyttstädningsföretag, är det också bra att undersöka om de har kollektivavtal. Detta säkerställer att de anställda behandlas rättvist och att företaget följer branschstandarder. Det kan också vara ett tecken på att företaget värderar kvalitet och är beredda att betala för duktiga medarbetare.

Håll utkik efter certifieringar

Det finns olika certifieringar som visar på städföretagens seriositet. Något som också skvallrar om företagets noggrannhet och rykte är tidigare kundomdömen. Du kan exempelvis gå in på Reco.se för att hitta ett tryggt städföretag med många positiva kundomdömen.

ISO-certifikat

ISO 9001 är en standard för kvalitetsledningssystem. Den främjar effektivitet, kontinuerlig förbättring och kundnöjdhet genom att fastställa krav på företagsprocesser. För att bli certifierade måste företag uppfylla dessa krav och genomgå en granskning av tredje part. ISO 9001-certifiering visar att företaget har ett välorganiserat kvalitetsledningssystem och levererar högkvalitativa produkter och tjänster. Det ger också kunderna förtroende för företaget och kan öka dess konkurrenskraft på marknaden.

ISO 14001 är en miljöstandard som hjälper företag att minska sin påverkan på miljön. Detta uppnås genom att identifiera och hantera miljörisker, minska avfall och utsläpp och främja hållbarhet.

Slipp stress genom att anlita flyttstäd i Stockholm

Med hjälp av ett professionellt företag som erbjuder flyttstäd i Stockholm kan du vara säker på att ditt hem kommer att vara städat och klart för nästa hyresgäst eller ägare.

Oavsett om du ska göra en visningsstädning, flyttar inom Stockholm eller till en annan stad, kan dessa företag hjälpa dig att göra flyttprocessen smidigare och mindre stressande.