Flyttstädning i Göteborg

Om du planerar en flytt i Göteborg är det viktigt att också tänka på flyttstädning. En grundlig städning kan göra flytten smidigare och mer effektiv. Här kan du hitta erfarna flyttfirmor som kan hjälpa dig med flyttstädning i Göteborg.

Vad är flyttstädning?

Flyttstädning är en viktig del av flyttprocessen som innebär att man städar bostaden eller kontoret som man flyttar från. Det handlar om att lämna bostaden i samma skick som den var när man flyttade in, så att nästa person som flyttar in kan känna sig välkommen. Det är vanligt att man anlitar en extern städfirma för flyttstädning, eftersom det kan vara mycket arbete och man kanske inte har tid för det själv. Det är också viktigt att välja en erfaren och pålitlig städfirma som kan utföra arbetet på ett noggrant sätt.

Boka professionellt flyttstäd i Göteborg

Om du behöver hjälp med flyttstädning i Göteborg kan vi nedan tipsa om fyra erfarna företag som kan hjälpa dig.

Renahus

Om du behöver hjälp med flyttstädning i Göteborg kan du vända dig till Renahus. De erbjuder professionell flyttstädning för både bostäder och kontor, så att du kan vara säker på att lämna ditt gamla utrymme i perfekt skick för nästa person som flyttar in. Deras team av erfarna städare använder sig av högkvalitativa och miljövänliga produkter för att säkerställa att din bostad eller kontor blir helt ren och hygienisk.

Kom till Renahus

Purge Service

Purge Service är en annab erfaren städfirma som erbjuder flyttstädning. Att anlita en professionell städfirma för flyttstädning är viktigt för att säkerställa att bostaden eller kontoret lämnas i perfekt skick för nästa person som flyttar in. Purge Service använder sig av modern utrustning och miljövänliga städprodukter för att kunna utföra arbetet på ett noggrant och effektivt sätt.

Kom till Purge Service

HomeMaid

HomeMaid är en pålitlig städfirma som erbjuder professionell flyttstädning i Göteborg. Deras erfarna städteam använder sig av högkvalitativa och miljövänliga produkter för att säkerställa att ditt hem eller kontor blir helt rent och hygieniskt vid flytt. Hos HomeMaid kan du vara säker på att arbetet utförs på ett noggrant och effektivt sätt, och att du får valuta för pengarna. De erbjuder även andra städtjänster såsom regelbunden hemstädning och fönsterputsning.

Kom till HomeMaid

Vad kostar flyttstädning i Göteborg?

Generellt kostar flyttstädning i Göteborg mellan 1500 kr och 5000 kr. Priset varierar beroende på faktorer som storlek på bostad eller kontor och vilka tjänster som ingår. Det är viktigt att du väljer en pålitlig städfirma som kan erbjuda en transparent prislista och en detaljerad offert innan arbetet påbörjas. På så sätt undviker du oväntade kostnader och kan vara säker på att du får valuta för pengarna.

Det här ingår i tjänsten

Flyttstädning är en omfattande process som kräver noggrannhet och precision för att uppnå ett rent och välkomnande hem eller kontor för nästa person som flyttar in. Här är en lista över vad som ingår i flyttstädning:

  • Rengöring av alla ytor såsom golv, väggar, tak, fönster och dörrar
  • Rengöring av kök och badrum inklusive sanitetsartiklar, dusch, badkar, handfat, toalett och köksbänkar
  • Rengöring och dammsugning av alla garderober, skåp och lådor
  • Borttagning av spindelnät, damm och smuts från alla hörn och utrymmen
  • Avlägsnande av alla märken och fläckar på väggar och golv
  • Rengöring av alla vitvaror såsom kylskåp, frys, diskmaskin och spis
  • Rengöring av alla ljusarmaturer, lampor och eltillbehör
  • Borttagning av allt skräp och sopor från bostaden eller kontoret